mandag den 3. oktober 2011

Karrysuppe med fersken og rejer

Vejret idag er ikke det bedste og det er bare gråt i gråt, så det man virkelig har lyst til en dag som denne er da suppe.
Her er min ynglingssuppe og rynk ikke på næsen før du har prøvet den, for den er virkelig god, det gode ved den er at man også kan spise den kold dagen efter med lidt croutoner på, hvilket også kan bruges i steder for rejer hvis man ikke kan lide fisk.

Karrysuppe med fersken og rejer

2 personer

200 g rejer (helst små)
6 halve ferskner fra dåse
2 spsk. sukkerlage fra fersknerne
1 ds. flået tomater
1 stk. løg
1/4 l madlavningsfløde
3 dl. vand
1 spsk. karry
1 stk. grønsagsbouillonterning
1 spsk. olie
- salt og peber

Tilbehør: brød


1. Skær løget i tynde halve ring og steg dem bløde i olien.

2. Svits karryen af i olien sammen med løgene og tilsæt de hakkede tomater, vandet, bouillonterningen og madlavningsfløden og kog sammen i 10 min.

3. Imens suppen koger skær fersknerne i små mundrette stykker

4. Tilsæt fersknerne og sukkerlagen og smag til med salt og peber

5. Vend rejerne i til sidst så de lige bliver varmet igennem

6. Servere med brød

TIP: Varm ikke rejerne for længe da de så bliver som gummi.

Bon appetit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar